| за нас | правила | контакти |

издание 3
България и светът в християнска перспектива
Дата: г

Уважаеми читатели,

Пред вас е пилотното издание на нашия сайт. Желанието ни е да го превърнем в интересно и полезно място за любознателните българи, за които повърхността е само начало в изучаването на  нещата. Представяме ви нашата идея, която да развием и оформим заедно.

Perspective.bg е сайт, посветен на коментар и анализ на значими събития и тенденции от нашето съвремие. Тъй като ние сме християни, то нашият поглед върху света неминуемо ще минава през призмата на нашата вяра и светоглед. Желанието ни, обаче, не е да създаваме пропагандни материали, а да дадем повод за дискусия и храна за размисъл. Затова вашите мнения и коментари върху темите, които дискутираме и върху нашия подход към тях ще бъдат винаги добре дошли.

В рубриката “Актуални теми” ще представяме теми, които провокират обществото днес. Решихме да започнем с филма “Страсти Христови” както заради големите дебати, които той предизвика, така и поради съвпадането на предпремиерата на филма в България с великденските празници. В близките дни ще имате възможност да дискутирате водещите теми в нашия форум.

В рубриката “Християнство” ще намерите обширна (и надяваме се интересна) информация за Библията, историята и основните учения на християнството. Поради огромния обем от информация запълването на тази част от сайта с материали ще става постепенно.

В “Библиотека” ще съхраняваме всички публикувани статии и ще ви запознаваме с характерните особености на различни религии, култове.

                                                                                                    Перспектива-БГ

 

www.Perspective.Bg © 2004 Перспектива - България. Всички права запазени
Репродукцията на цели или части от текста или изображенията става с изрично писмено разрешение на Перспектива-БГ.
Включването на връзки към материали в www.perspective.bg e свободно.
Писмо до редакцията